Surrealistische afbeelding van een meneer met een verrekijker die op een stapel boeken staat.

Aanmelden

Hebt u de Tweede Wereldoorlog meegemaakt?

Doriet Begemann schrijft uw verhaal gratis op. Alleen als u wilt, maakt kunstschilder Hanny de Beer een portret van u. Dit doet zij ook gratis. Alle kosten nemen zij voor hun rekening. Maar de eigendoms–, auteurs– en publicatierechten liggen bij hun.

Wilt u uzelf aanmelden? Vul dan het contactformulier in of stuur rechtstreeks een e–mail naar info@bsharp-media.nl.

Brochure

Kent u iemand die de Tweede Wereldoorlog heeft meegemaakt?

U kunt de brochure downloaden over dit project. Deze kunt u bijvoorbeeld uitprinten in A4–formaat en geven aan mensen die de oorlog hebben meegemaakt.

Werkwijze

De verhalen en de schilderijen worden in ieder geval geplaatst op deze website. Bij voldoende belangstelling worden ze ook uitgegeven in boekvorm en via publicaties in tijdschriften en kranten of exposities. Daarvan wordt u op de hoogte gehouden.

Nadat er een afspraak is gepland, komt Doriet op de afgesproken dag bij u op bezoek. De totale duur van het interview neemt ongeveer 2 tot maximaal 3 uur in beslag.

U vertelt uw verhaal en Doriet luistert nauwkeurig, stelt vragen, analyseert gelijktijdig, anticipeert en vat antwoorden samen. Als u op vragen niet wilt antwoorden, dan is daar ruimte voor. Het is uw verhaal en u bepaalt wat u met de lezer wilt delen.

Als het interview geschreven is, wordt het naar u opgestuurd voor goedkeuring. Als er feitelijke onjuistheden in het artikel staan, dan worden die aangepast. Maar er worden geen concessies gedaan over de stijl waarin het artikel geschreven is.

Afbeelding van een penveer.